Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Siemens Service Center (Scandinavian Repair Center)

Den rigtige løsning

Hos Siemens Service Center hjælper vi dig med at optimere driftsikkerheden gennem et verdensomspændende service netværk. For mange virksomheder er driftsikkerhed nemlig nøglen til succes.

På vores autoriserede Repair Center sidder dygtige teknikere klar til at rådgive dig, når du skal bestille reservedele eller vælge mellem reparation og ombytning.

Hos Siemens garanterer vi levering af reservedele i 10 år efter udfasning for langt de fleste af vores produkter. Dit gamle anlæg kan altid repareres, også selvom modellen er udgået.

Er dit udstyr forældet eller er der behov for modernisering af dit anlæg, så kan vi hjælpe dig og samtidig optimere driftsikkerheden.


Vil du vide mere, så kan du læse om vores politikker og ydelser inden for reservedele og reparationer. Du kan naturligvis også kontakte os direkte.


Byt til nyt

Du kan som en del af Siemens' "Byt til nyt" koncept bytte dit gamle og eventuelt udgåede drev til en nyere model til en fordelagtig pris. Find dit drev på listen nedenfor.

Alle Siemens produkter har en livscyklus, der består af:  

  • 1) Frigivet til levering

  • 2) Udfasning

  • 3) Reservedel

  • 4) Produktophør


Når produktet udfases og overgår til til reservedel, bliver prisen højere. Ved produktophør bliver de resterende drev solgt ud til 0 lager og produktet kan ikke fås længere.

Med "Byt til nyt" kan du bytte dit produkt selv efter produktophør; så længe det står på listen.


Find ud af om dit produkt er på "Byt til nyt" listen:

Send en e-mail med - skriv "Byt til nyt forespørgsel" i subject linjen.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail. Hos Siemens Service Center, herunder Scandinavian Repair Center, er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os på 44 77 48 44

Siemens A/S
Siemens Service Center/ Scandinavian Repair Center
Hjulmagervej 4B
DK- 7100 Vejle