Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Ordrer og Logistik

Har du spørgsmål til din ordre?

Hos "Ordrer og Logistik" kan du få hjælp til de praktiske spørgsmål omkring din ordre. Vi tager os af alt lige fra ordreafgivelse til varerne bliver leveret på den aftalte leveringsadresse.

For at du kan få et hurtigt og direkte svar på dine spørgsmål kan det være en fordel af benytte vores online indkøbsportal - Siemens Industry Mall

I Industry Mall kan du kan bland andet:

  • bestille varer, kataloger og brochurer

  • oplyse priser og leveringsbetingelser

  • oprette retur- og ombytningssager

  • 'track & trace' dine ordre

  • besvare spørgsmål i forbindelse med din levering


Hvis du har spørgsmål til hvordan Mall'en fungere, eller hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med din ordre sidder vi klar til at hjælpe dig.

Send os en e-mail ind-ekspedition.dk@siemens.com eller ring til os på 44 77 55 55

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 08:00 - 16:00
Fredag kl. 08:00 - 15:30

Ringer du uden for åbningstiderne, kan du kontakte os på 44 77 44 77 og tast 1


Hvad gør jeg, hvis jeg har en reklamation?

Hvis du har en reklamation til et produkt købt hos os, kan du simpelt og nemt oprette din reklamation direkte på Industry Mall. Vælg den respektive ordre på din ordreoversigt og vælg derefter produkter, som du ønsker at reklamere over.

Er du ikke bruger på Industry Mall, kan du sende din reklamationsforespørgsel til ind-ekspedition.dk@siemens.com. Du skal vedhæfte dit ordrenummer, produktet ID (typenummer) samt information omkring fejlen ved produktet. Dette gør, at vi kan hjælpe dig bedst uden større ventetid for dig.