Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Brugerspecifikke firewalls målrettet industrien

13. maj 2019

Scalance Cyber Security Appliances

Scalance Cyber Security Appliances er en paraply af hardware-moduler og software-værktøjer til beskyttelse af dine industrielle netværk mod uautoriseret indtrængning samt sikring af, at der kun sker den tilladte kommunikation mellem de enkelte celler i en større konfiguration. En kombination af bridges med Firewall-funktioner og switches med Security- og VPN-funktioner vil sammen med en generel IT-beskyttelse yde industrielle netværksapplikationer en maksimal beskyttelse, hvor uhindret adgang for autoriserede opkoblinger til maskiner og anlæg tillades.

Scalance S Industrial Security Appliances som led i netværkssikkerhed understøtter det industrielle Security-koncept ”Defense in Depth”. De beskytter netværk på automationsniveau og binder dem sammen med kontrolsystemets og IT-verdens Security-strukturer.

Scalance S-komponenterne giver beskyttelse af udstyr og netværk i diskret produktion og i procesindustrien. Alle versioner tillader en fleksibel projektering, programmering og planlægning med 
TIA-portalen, WBM (Web-based Management) og CLI (Command Line Interface) Simple Network Management Protocol (SNMP).  De kan nemt integreres i Sinema Server eller Sinec NMS Network Management Software. Alle enheder har temperaturområde fra -40 til + 70 ° C.


Per Krogh Christiansen 

 per.christiansen@siemens.com