Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Komplet servosystem med Sinamics S210 starterkit

3. juni 2019

Sinamics S210 Starterkit

Starterkit af komplet servosystem

– nem at håndtere, med stærke egenskaber og integreret safety

Dette komplette servosystem, der har en nem og logisk opsætning for maskinbyggere, er designet med høje dynamiske egenskaber og med en enkel integration. Servosystemet leveres med et færdigkonfektioneret kabel ”One Cable Connection (OCC)”, der indeholder både effekt- og encoder-forbindelser. Tillige har servoforstærkeren integrerede safety-funktioner.

Et andet Starterkit – med PLC Simatic

S7-1511T – kan også bestilles. Med dette kit kan du hurtigt og nemt implementere Motion Control-applikationer.

  • De vigtigste komponenter til almindelig brug er inkluderet

  • Der er kun ét varenummer, som omfatter servoforstærker, motor og kabel

  • Speciel pris – derfor begrænsede mængder og visse restriktioner

Du kan købe dette Sinamics Starterkit til en utrolig lav pris – helt op til 60 % rabat.
Komponenterne kan kun købes til specielle priser, når de bestilles samlet som et Starterkit. Hver kunde kan bestille max. 3 Starterkits. Starterkits bestilles direkte på www.siemens.dk/mall

Sinamics S210

Dette Starterkit indeholder en Sinamics S210-servoforstaerker, en Simotics S-1FK2-servomotor med høj dynamik samt et færdigkonfektioneret kabel til at forbinde servoforstærker og motor. Den nye servomotor med tilsvarende servoforstærker er en færdig løsning, der kan anvendes både til lave inerti-belastninger, der skal bevæges med en ekstra høj dynamik og til mellemstore inerti-belastninger, der skal bevæges med en ekstrem høj præcision. Servoforstærkeren har integrerede safety-funktioner, som nemt og hurtigt kan konfigureres. Servoforstærkeren tilsluttes en overordnet Simatic S7-1500 PLC via PROFINET / PROFIsafe. Systemet idriftsættes nemt ved hjælp af den integrerede web-server med One Button Tuning.

Simatic S7-1511T

Dette Starterkit indeholder en Simatic S7-1511T CPU inklusiv diverse dele og software. Når du bruger en Simatic S7-1500, kan S210 integreres i projektet ved hjælp af en GSD-fil (som i forvejen er lagt ind i TIA-portalen) eller 100 % integreret via TIA Portal Startdrive V15.1. Drevet idriftsættes nemt ved hjælp af web-serveren, der er integreret i Sinamics S210 eller TIA-Portalen.
Et færdigkonfigureret applikationseksempel med et tilhørende S7-projekt og dokumentation kan downloades gratis fra websiden med Sinamics applikationseksempler:
www.siemens.com/sinamics-applications


Søren Jakobsen 

 soeren.jakobsen@siemens.com