Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Simaris Design

21. november 2018

Prøv Siemens gratis dimensioneringsværktøj Simaris Design

Det kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at løse dine dimensioneringsopgaver.

Dimensioneringsværktøjet Simaris Design kan dimensionere alt fra transformere og generatorer til den sidste stikkontakt. Det vil sige alle kabler, kanalskinner og alt beskyttelsesudstyr i LV-installationen. Programmet giver komplet overblik omkring selektivitet, spændingsfald, kortslutningsstrømme, effektbalance og tab, og udarbejder komplet dokumentation som hovedledningsdiagrammer, indstillinger af beskyttelsesudstyr m.m. og alt i henhold til gældende standarder, som fx DS/EN60364.

Download Simaris med de nyeste opdateringer

Der er netop frigivet en opdatering til Simaris værktøjerne. Du kan derfor nu med stor fordel opgradere til Simaris Design 9.2, Simaris Project 5.2 og Simaris Curves 5.2
Alle tre værktøjer er, opgraderet med nye Siemens produkter, opdateret til de nyeste standarder og testværdier og ikke mindst med nye geniale funktioner.
Hvis du har Simaris værktøjerne på din PC, vil du (hvis update funktionen er aktiveret) modtage en besked om at du kan downloade og installere den nyeste version.
Du kan selvfølgelig også frit downloade de nyeste versioner af Simaris via linket nedenfor:


Konfiguratorer gør arbejdet lettere

Maksimalafbrydere kan udstyres med meget forskelligt tilbehør som f.eks. tripspoler, hjælpekontakter, drejegreb, fejlstrømsmoduler og et væld af forskellige terminaler. Det kan være svært at holde styr på, hvilke dele der passer til de forskellige typer/størrelse afbrydere.

For at gøre processen med bestykning af maksimalafbrydere lettere har Siemens en række forskellige konfiguratorer. De findes alle sammen på Siemens Industry Mall og dækker hele 3VA serien, inkl. den nye 3VA27 og også 3WL som er serien af air-circuit breakers (800-6300A).

Fælles for alle konfiguratorerne er, at det sikres man får valgt det tilbehør der passer på den afbryder man skal bruge. Desuden kan konfiguratoren også generere en 3D tegning af afbryderen med præcis det tilbehør der er valgt, ligesom der også kan genereres tilslutningsdiagrammer på den specifikke bestykket afbryder.


Hent Simaris Curves software som app

Simaris Curves softwaren, som du frit kan downloade både som PC-program og app, visualiserer karakteristiske udløserkurver samt indstilling af specifikke parametre for lavspændingsbeskyttelsesudstyr og sikringer (IEC). Strømbegrænsnings – og energigennemløbskurver vises også for det valgte beskyttelsesudstyr.

Curves som app er især anvendelig, hvis du skal indstille beskyttelsesmateriel ”on-site” og dokumentere selektivitet i installationen.

Hold dig opdateret - tilmeld dig Siemens nyhedsbrev Installatørnyt målrettet til dig, der har interesse indenfor lavspændingsinstallation: www.siemens.dk/installatørNyt


Jesper Laursen 

 jesper.laursen@siemens.com