Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Nye prisoptimerede managed Layer-2 switches

29. juni 2018

Robuste 19" Work Group Switches

De nye Scalance 300WG (Work Group) switches er endnu en udvidelse af Scalance X-19” rack switches porteføljen. De er velegnede til industrielle applikationer og kontrolrum, hvor tilgængelighed og diagnose er i fokus. De er et omkostningsoptimeret alternativ med reduceret funktionsomfang (fx reduceret antal VLAN, ingen C-plug, reduceret temperaturområde m.m.) til de fuldt modulære Scalance XR-300 Industrial Ethernet Switch.


Fordele

  • Et robust, kompakt og ventilatorfrit design

  • Flere former for redundansmekanismer såsom MRP (Media Redundancy Protocol), HRP (High Speed Redundancy Protocol) og RSTP (Rapid Spanning Tree Protocol)

  • Understøttelse af både PROFINET- og EtherNet/IP i samme enhed

  • Hurtig og enkelt management og diagnose ved hjælp af den integrerede webserver og/eller Network Management systemet Sinema Server

  • Understøtter VLAN, Load limiting, IGMP snooping/querier samt multicast og broadcast limiting per port


Scalance XR-300WG-switcherne findes med flere forskellige portkonfigurationer og forskellige datahastigheder (24 eller 28 porte). De understøtter samme anvendelsesområde som switcherne fra Scalance XB-200-produktlinien og findes med eller uden 4 x combo-porte, 100 eller 1000Mbps og med redundant 24 VDC eller 100-240 Vac forsyning.

Bliv certificeret inden for Industrial Networks & Security

Ved ethvert netværk - uanset om det er til en lille maskine eller hel fabrik - er høj pålidelighed og tilgængelighed samt en stærk securityløsning et absolut krav. det kræver I dag en høj grad af specialistviden.

Målrettede hands-on workshops på højt niveau

Lær fx hvordan du beskytter din virksomhed på forskellige niveauer og at anvende disse metoder vha. konkrete praktiske øvelser. Bliv i stand til at vurdere mulige trusler og tage de nødvendige forholdsregler.

Siemens har udviklet en række målrettede workshops, som tager udgangspunkt i de internationale industrielle Ethernet-standarder, som alle afsluttes med certificeringer. Du kan vælge imellem mange forskellige niveauer og fokusområder, så du kan skræddersy et forløb, der passer nøjagtigt til dig.

Disse workshops afholdes flere gange årligt af Siemens uddannelsescenter, SITRAIN, i henholdsvis Ballerup, Vejle og Århus.

Læs mere på www.siemens.dk/sitrain-cert


Produktspecialist Lars-Peter Hansen 

 lars-peter.hansen@siemens.com