Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Site ExplorerSite Explorer
Close site explorer

Maksimer oppetiden med effektiv System og Network Management

29. juni 2018

Sinema Server V14 - nu med endnu flere funktioner

Hvad er Sinema Server?

Sinema Server, Network Management og diagnose software, kan diagnosticere og overvåge stort set alle IP-baserede produkter i produktionen.

Det giver en lang række fordele:

  • Central og grafisk visning af hele produktionsnetværket med mulighed for at lokalisere diverse komponenters fysiske placering

  • Central diagnosticering og overvågning af komponenter via en kombination af SNMP, PROFINET og Simatic diagnose. Også 3. parts komponenter kan inkluderes

  • PROFINET diagnose helt ned på kanalniveau, fx overgang til stel, brud på en strømsløjfe o.l.

  • Central firmware management for Scalance X, W og M

  • Central logning af bla. ”Availability” for samtlige komponenter samt logning af fejl og båndbreddeforbrug på alle porte.

  • En distribueret eller en central installation af Sinema Server fra 50 til 50.000 noder

  • Og enkel integration med SCADA via OPC UA og https


Nyheder i Sinema Server V14

Den nye version V14 leveres med en bred vifte af softwareforbedringer, der gør overvågning og dataindsamling på tværs af hele virksomhedens produktionsnetværk enklere.

Diagnosticering af identiske maskin- eller produktionslinier med identiske IP-adresser kan nu også realiseres ved hjælp af Network Address Translation (NAT). Denne nye funktion tillader også, at netværkstopologien vises bag ved NAT-routeren.

Java Runtime installationer er ikke længere påkrævet, hvilket forenkler installation og idriftsættelse af softwaren og gør det muligt at anvende IOS-baserede systemer, såsom iPads og iPhones.

Link til cloud'en

En anden ny funktion er understøttelse af Internet Standard IPv6 Basic Support. V14 understøtter også med OPC UA (Open Platform Communications Unified Architecture) serverfunktionalitet, hvilket giver mulighed for integration af defineret netværksdiagnostik i SCADA-systemer, som WinCC eller PCS 7.

En anden vigtig tilføjelse er muligheden for at forbinde Sinema Server med det åbne cloudbasede IoT-operativsystem, MindSphere. Denne løsning kan bl.a. realiseres ved hjælp af Ruggedcom RX1400 med MindConnect som en grænseflade, der transmitterer diagnosedata indsamlet med Sinema Server.

Prøv softwaren gratis

Sinema Server V14 i en 500-noders version. Du kan hente Sinema Server i en 500-noders version, som er i stand til at fungere i 21 dage uden licens fra vores Service og Support website


Produktspecialist Lars-Peter Hansen 

 lars-peter.hansen@siemens.com