TIA-konceptet

Referencer

Tæt samarbejde mellem Arla, Siemens og DJH resulterer i innovativt afgangsprojekt

Et automatisk pulverdoseringsanlæg blev resultatet af tre unge industrielektriker-lærlinges visionære idéer og tanker. Afgangsprojektet blev til i tæt samspil mellem Den jydske Haandværkerskole, Arla, Siemens og ikke mindst de tre lærlinge, som med stort engagement, flid og dygtighed høstede højeste afgangskarakterer.

Virksomhed: Den jydske Haandværkerskole og Arla

Dato: Marts 2018


Nordjyllands største biogasanlæg styres af en smartphone

GrønGas Vrå i Nordjylland er et helt nyt topmoderne biogasanlæg, som på fornem vis vil bidrage til den danske energiforsyning og grønne omstilling i fremtiden - alt sammen styret fra en smartphone.

Virksomhed: Grøngas Vrå
Dato: September 2016


Siemens sætter turbo på slagteriet

Fire sekunder pr. gris. Så hurtigt går det, at skære en hel gris i tre stykker. En nyudviklet slagtemaskine, fra sønderjyske Attec, bruger servoteknik fra Siemens for at sætte turbo på parteringen. Fundamentet er TIA-portalen.   
 
Virksomhed: Attec
Dato: December 2015


Med TIA-portalen, bliver Safety nemmere og hurtigere at bruge

 
El-installationsfirmaet EL:CON, har lavet deres første projekt, hvor også sikkerhedsdelen er projekteret og programmeret i TIA-portalen. EL:CON har tidligere anvendt den klassiske Simatic Step 7 og Distributed Safety, og de har derfor et godt grundlag for, at kunne vurdere fordelene i TIA-portalens Safety-del.

Virksomhed: EL:CON
Dato: Marts 2014


Innovativ OEM'er, standardiseret på Simatic S7-1500

 
S7-1500 er under test, i et anlæg, hvor Laboteks avancerede tørresystem indgår. Labotek har hidtil anvendt S7-315, eller ET 200S som styringer, men i øjeblikket testes S7-1500 på skrivebordet, og den skal senere indsættes i det udstillingsanlæg, som Labotek er ved at opbygge til K 2013-messen. 
 
Virksomhed:
Labotek A/S
Dato: December 2013


Samspillet med S7-1500 og TIA-portalen er perfekt, og de er nemme at bruge

 
SH Automation i Svendborg, er en af de virksomheder, der allerede har brugt den nye PLC Simatic S7-1500 til flere opgaver. De har hidtil anvendt S7-1200, men med forøgede krav til dataopsamling. I forhold til lagring, skulle der bruges større lagerkapacitet i PLC'en, og det naturlige valg var at fortsætte med den nye og kraftigere S7-1500.
 
Virksomhed: SH Automation
Dato: September 2013


TIA-konceptet er også velegnet til trafikstrying

 
Som følge af den voksende trafik på Gedser-Rostock overfarten, har Scandlines udbygget færgehavnen i Gedser og moderniseret færgelejet, så det kan betjene de planlagte to nye dobbeltdækkerfærger. Ligeledes er der lavet et helt nyt opmarchområde for personbiler og lastvogne.
 
Virksomhed: Scandlines
Dato: Juni 2013


S7-1500-starterkit basis til avanceret maskinstyring

 
3Tech Automation i Fredericia, har som en af de første, købt en kasse med en komplet S7-1500 PLC inkl. TIA-portal V12-softwaren. Da de stod foran en opgave med at opbygge styringen til spolemaskine, hvor de ikke var under tidspres, besluttede de at starte op med det S7-1500-system, der var i starterkittet.
  
Virksomhed: 3Tech Automation
Dato: September 2013