Tavlemateriel

Referencer

23 etagers utraditionel el-installation

 
Rygraden i Aarhus' nye 23 etagers varetegn, er dimensioneret med Simaris Design og komplet udstyret med Siemens lavspændingskomponenter. Erfaringerne fra el-entreprenører, såvel som tavleleverandører, er positive. Læs om baggrunden for deres valg og ikke mindst hvilke fordele, de har opnået.
 
Virksomhed:
Uggerly Installation / Elogic
Dato: Juni 2014


Hurtigere og billigere at bruge modulære skinnesystemer

 
Fordelene i pris og hurtigere montering var indlysende, da Egetæpper i Herning skulle udskifte en gammel tavle med ny teknik. Da vi kom forbi for at se på løsningen, viste den sig at være et sandt Columbus-æg i tilfælde af nedbrud - til stor overraskelse for montørerne.
 
Virksomhed
: Egetæpper i Herning
Dato: Marts 2014


Lavspænding i topklasse med Siemens Totally Integrated Power

 
Siemens, har som partner inden for lavspændingsområdet, opgraderet lavspændingsforsyningsnettet på Gelsenkirchen-anlægget i Tyskland, så det er i topklasse hvad angår effektvitet og sikkerhed. 
 
Virksomhed
: ThyssenKrupp Electrical Steel
Dato: September 2011


Livsvigtig strømforsyning

 
På de nye intensive-stuer på Odense Universitetshospital, kan lægerne arbejde videre, uden fare for dem selv eller patienten, selv om der opstår fejl i de elektriske systemer. Opbygningen af anlægget, er det hidtil største europæiske enkeltprojekt med medicinske IT-tavler i Siemens historie.
 
Virksomhed
: Odense Universitetshospital
Dato: Juni 2010