Instrumentering

Referencer

Siemens og Kamstrup i samarbejde om dataopsamling fra vandmålere

Kamstrup har udviklet et wireless M-bus modul til Siemens flowmålere, der datamæssigt får Siemens MAG 8000 til at ligne en Kamstrup vandmåler. Det betyder, at data fra såvel MAG 8000-måleren som Kamstrups egne målere kan opsamles med Kampstrups READy system - til enkel overvågning af dit netværk.

Virksomhed: Kamstrup
Dato: September 2016


Dansk innovation gør skibsfarten mere miljøvenlig

Eltronic i Hedensted har udviklet et særligt sikkerhedssystem til at styre forsyningen af gas til skibsmotorer. En kompakt state of the art-løsning, der skyller rørene ud med nitrogen, når gassen slås fra. Læs mere om løsningen og hvorfor de valgte Siemens komponenter til alle sensorer.

Virksomhed: Eltronic
Dato: juni 2016


Siemens holder styr på vandet i Silkeborg

Med omhu og respekt, har Silkeborg Forsyning, restaureret byens første og 110 år gamle vandværk ved Gudenåen. Styringen – både hardware- og softwaremæssigt – har de overladt til Siemens.

Virksomhed: Gudenå Vandværk
Dato: Juni 2015


Virtualisering giver effektiv overvågning

 
Et koncept til central fjernovervågning, af produktion af CO2, sparer mandetimer og penge. Sammen med standardisering, efter Simatic PCS7-konceptet, skaber virtualisering af produktionscomputere nye muligheder - og så er konceptet blevet standardvare på Siemens hylderne.
 
Virksomhed: Union Engineering og SETEK
Dato: Marts 2015


Ny proceskontrol er plug-and-play

 
Med standard komponenter, der kan sættes sammen som Legoklodser, fik Aller Aqua, for små penge, kontrol over dyrebart spild i produktionerne. En både enkel, velfungerende, innovativ og billig løsning, der viser de nye muligheder med Simatic S7-1200 version 4.
 
Virksomhed:
Aller Aqua
Dato: December 2014


SKAKO har succes med maskiner til hærdeindustrien

 
SKAKO VIBRATION, har skiftet deres ældre vejesystem, ud med et moderne vejemodul fra Siemens, Siwarex, der håndterer vejedelen i forbindelsen mellem vibration og styring af maskinen. De har med Siemens, fået en "all inclusive" løsning, da de med TIA-portalen, kan udføre al kode på samme programmeringsplatform, både PLC-kode, vejesystem samt betjeningspanel.
 
Virksomhed:
SKAKO VIBRATION
Dato: September 2014


Måling og afregning af store vandmængder med elektroniske vandmålere

 
Præcis måling og afregning, datatransmission via GPRS og integration i vandforsyningens SCADA system, uden behov for ekstern power forsyning. Siemens batteridrevet flowmåler MAG 8000, gør det enkelt at måle flow, på steder hvor elektroniske flowmålere hidtil har været udelukket. I case, kan du blive inspireret af tre forskellige anvendelser, hos tre forskellige vandforsyninger, tre forskellige steder i landet.
 
Virksomhed:
Tre forskellige vandforsyninger
Dato: September 2014


En sikker iltmåling hindrer eksplosionsfare

 
Installation af SITRANS SL-iltmåler, har skabt meget bedre OEE i produktionen, men det vigtigste er dog sikkerheden, som FeF Chemicals prioriterer højest. SITRANS SL, er en in-situ-måler, som leverer måleresultaterne inden for et par sekunder, i modsætning til tidligere løsning, som havde en reaktionstid på omkring 30 sekunder. Og på 30 sekunder kan der ske meget, når man har med brændbare luftarter og dampe at gøre.
 
Virksomhed:
FeF Chemicals i Køge
Dato: December 2012


Vejning af gyngende ost i olielage med 120 glas i minuttet

 
Arla Foods i Kruså, ville fremtidssikre produktionen af salat-ost, så den lever op til de skrappe e-vejningskrav, med en tolerance på plus-minus et gram. Det var en ambitiøs udviklingsopgave, der tog længere tid end forudset.
 
Virksomhed
: Arla
Dato: Marts 2012