Drev

Referencer

Komplette robot- og pakkelinjer med den bedste hardware sparer timer

Sealing System A/S har udviklet en forenklet opbygning af styre-tavlerne til deres pakkelinjer, hvor man konsekvent anvender frekvensomformere til alle motorer, uanset om der er krav om det eller ikke. Sagt med andre ord – de traditionelle motorstartere er erstattet af lidt dyrere frekvensomformere.

Virksomhed: Sealing System A/S

Dato: September 2015


Vandret motor styrer saven

Siemens har - for første gang i Danmark - leveret en modulopbygget lineær servomotor. Den styrer en sav på mere end seks meter til at skære aluminiumsprofiler med præcision på en tiendedel millimeter hos Velux i Skjern. Fidusen er, at saven ikke kræver omstilling, fordi emnerne ligger fast. I stedet er det saven, der flytter sig.

Virksomhed: Velux
Dato: Juni 2015


Samarbejde om elmotorer og gear gavner Siemens små og mellemstore kunder

 
Fabrika er en ung og effektiv forhandler der gennem det sidste år haft et tæt samarbejde om elmotorer og gear med Siemens. Det er en fordel for både Siemens, forhandleren og kunderne.
 
Virksomhed: Fabrika
Dato: December 2014


Fremtidssikring af containerkran 93

 
Containerkran 93, placeret på Copenhagen Malmoe Ports (CMP) område i Københavns Nordhavn, har siden 1996 løftet rigtig mange tons og trængte til at blive fremtidssikret. Al el-udrustningen er blevet skiftet, og det har blandt andet resulteret i, at CMP nu sparer op imod 25 procent om året på bremseenergi, der tidligere blev brændt af til ingen verdens nytte.
 
Virksomhed: Copenhagen Malmoe Port
Dato: Juni 2014


Teknikerens drømmejob

 
"Vi kan finde på hvad som helst." lyder mottoet fra SVM Automatik fra Silkeborg. Og det er præcist det, de har gjort med udviklingen af de to fabriksklare produktionsanlæg for en større dansk medicinalvirksomhed. Den anden og sidste produktionslinje er netop  ankommet til fabrikken i Asien, efter omfattende kontrol og test i Danmark.
 
Virksomhed:
SVM Automatik
Dato: December 2013


Hidtil kraftigste kranspil fra Krøll i Lynge

 
I samarbejde med koncernens selskaber i Malaysia og Australien producerer Krøll Cranes, den hidtil kraftigste kran, som de skal levere til offshore-industrien. PC400-kranen, der har en størrelse på 8.800 ton-meter, skal kunne løfte 400 tons, og den skal monteres på en jack-up-barge.
 
Virksomhed:
Krøll Cranes A/S
Dato: Juni 2013


Nye frekvensomformere skærer en tredjedel af elregningen

 
Ostemejeriet i Rødkærsbro, har på et år, sparet næsten en halv million kroner på elregningen til køletårnet, ved at etablere intelligent styring af kompressorer og blæsere. Investeringen er tjent hjem på bare et halvt år.
 
Virksomhed:
Mejeriet i Rødkærsbro
Dato: Marts 2013


Servoløsning som alternativ til hydraulik

 
De typiske formholdermaskiner, til støbning af skummede emner, kan Polyfa Systems i dag levere med enten hydraulisk håndtering af de tunge formdele, eller en nyere løsning med servodrev. Løsningen med servodrev, er udviklet i samarbejde med Siemens, og selv om servoteknik ofte siges at være for viderekomne, så fungerer det fuldt tilfredsstillende hos Polyfa Systems.
 
Virksomhed:
Polyfa Systems
Dato: December 2012