Om Industry

Siemens har løsningen

Siemens Industry leverer produkter, koncepter og løsninger til industrien, og med vores brede palet af innovative produkter til automations- og drevteknologi er vi den ideelle partner for dig.


Med alt inden for avancerede procesinstrumenter, installations- og koblingsmateriel samt sammenhængende drivetrain-løsninger og innovative automationsløsninger kan vi indgå i alle sammenhænge inden for industrien.

Siemens støtter op om de internationale kommunikationsstandarder som PROFIBUS og PROFINET og åbner derved op for, at du frit og fleksibelt kan sammensætte den optimale løsning tilpasset det aktuelle behov.  

Totally Integrated Automation

Totally Integrated Automation er kernen i vores produkter og vores styrke i forhold til konkurrenterne. Siemens er den eneste leverandør, der kan tilbyde et integreret fundament til implementering af skræddersyede automationsløsninger inden for alle grene af industrien. Ved brug af produkter fra Siemens Industry sikres indbyrdes kompatibilitet og transparens gennem hele produktionen. Det høje integrationsniveau garanterer et problemfrit dataflow fra instrumenteringsniveau til PLC og helt op til produktionsstyrings- og planlægningssystemerne. Vi tilbyder med udgangspunkt i Totally Integrated Automation (TIA) en række markedsførende produktfamilier såsom SIMATIC og SIMOTION.

Safety Integrated

Siemens har markedets bredeste program af sikkerhedsløsninger. Med Safety Integrated tilbyder vi helt unikke muligheder for at løse sikkerhedsrelaterede opgaver som en integreret del af den samlede automationsløsning.

Et team af dedikerede medarbejdere

Vores team af medarbejdere tilbyder service, support, uddannelse, Presales rådgivning etc. Vi ved, at unikke produkter ikke gør det alene og har stor fokus på en kundeorienteret organisation, som sikrer, at du hurtigt og effektivt kan komme i kontakt med os.

Ønsker du mere information?

Se de mange produkter og løsninger, som Siemens kan tilbyde dig.

Find produktbeskrivelser, billeder, konfigurationer og meget mere.

Besøg Siemens internationale website.