Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Løsninger på Danmarks bæredygtige udfordringer

Vi har samlet en række kreative løsninger, der bidrager til et bæredygtigt Danmark. Her kan du bl.a. læse, hvorfor Bornholm har verdens mest intelligente el-net, og hvordan én mand gjorde festen sjovere for 50.000 festivalgæster og frivillige.

bæredygtig energi

Hvad der svarer til 41 % af det danske elforbrug blev dækket af vindkraft i 2018. Læs mere om dette og andre løsninger på verdens stigende energiforbrug.


Digitalisering

Fremtidens Skanderborg Festival er sandsynligvis kontantløs, efter at Siemens egen Beer Engineer har skabt et digitalt fadølsanlæg. Læs om flere kundehistorier, der skaber bro mellem virkelige og virtuelle verdener.Intelligent infrastructure

Du kender nok til hybridbiler. Men hvad siger du til hybridfærger? Siemens har hjulpet Scandlines med at reducere CO2-udslippet med 15 procent på færgerne ved Rødby-Puttgarden, og det er kun starten. Læs flere kundehistorier om intelligente trafiksystemer.


The Future of Manufacturing

Robotter redder liv. Lægerne på Hillerød Sygehus bruger robotter til at diagnosticere patienter, og det har reduceret ventetiden betragteligt, så lægerne kan bruge mere tid på at kurere patienter. Læs hvordan Siemens øger produktivitet og frigiver ressourcer.