Tools

Siemens DanmarkSiemens Danmark

Siemens på hi17 - læg din vej forbi

Besøg os i MindSphere skyen i Atriumgården (stand U0010)

Læg vejen forbi Siemens verdensomspændende Road Show. Her har du mulighed for at besøge vores MindSphere Skybox, samt vores fire toptunede demo trucks, hvor et bredt udsnit af vores produkter vil være repræsenteret.

Hver maskine og system i din virksomhed rummer et væld af data. MindSphere er Siemens åbne cloud-baseret IoT-operativsystem, der giver dig mulighed for at forbinde dine maskiner og fysisk infrastruktur til den digitale verden og giver dig effektive industrielle apps og digitale tjenester, der kan frigøre mere produktivitet og effektivitet i din virksomhed.

Vores produktspecialister vil altid være at finde på vores tematiserede trucks, så tag snak med dem om, hvad der er de bedste løsninger for netop dig og din virksomheds konkurrencedygtighed.

Hold et pitstop i vores Skybox, og gør dig klar til vores højhastigheds Road Show spækket med inspiration.


Træd ind i en verden af innovative produkter og få en masse inspiration med hjem i bagagen.

Vores Road Show tilbyder en unik mulighed for at få førstehåndskendskab til de mange fordele ved et integrerede løsninger, og samtidig byder de fire trucks på innovative produkter og løsninger dedikeret til fire forskellige produktområder:

  • PROFINET

  • Safety Integrated

  • Sirius (koblingsmateriel)

  • Procesautomation og -instrumentering


Du har på de fire trucks også mulighed for at se applikationer, der tager udgangspunkt i, hvordan du vha MindSphere kan lette dine processor.Hold dig opdateret

Vil du holde dig opdateret om vores aktiviteter på hi17, produktnyheder, workshops og meget mere? Så tilmeld dig vores fagspecifikke nyhedsbreve.


22-07-2017 | Author: Maria Aagaard